Veel belangstelling voor verkoopavond in Watertoren!

De verkoop van de laatste 17 eengezinswoningen Bolhamer & Adriaensen is officieel van start gegaan! Gisteravond werd de verkoopavond voor de eerste keer in de Watertoren georganiseerd en deze trok veel bekijks. Veel bezoekers lieten zich informeren over de diverse mogelijkheden van de woningen. De aanwezige adviseurs waren de hele avond aanwezig om de wensen en opties te bespreken. De maquette van het hele project was erg populair.

De meeste bezoekers waren ook heel nieuwsgierig naar de Watertoren zelf. Mooi onderdeel van de avond was dan ook, dat iedereen alle trappen naar boven mocht lopen om nu eindelijk eens een kijkje te nemen in dit icoon van Vlaardingen. De reacties waren zeer positief en de Watertoren wordt als een echte aanwinst van het gebied aanschouwd.

Verkoopinformatie
Wanneer u niet in de gelegenheid bent geweest naar de verkoopavond te komen, maar wel interesse heeft in de eengezinswoningen kunt u altijd naar binnen lopen bij De Witte Garantiemakelaars. Daar ligt alle verkoopinformatie voor u klaar.

IMG_1733

IMG_1748

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie