Bijeenkomst voor belangstellenden fase 7 & 9

Wilt u meer weten over de woningen uit fase 7 & 9 op De Buitenplaats Van Ruytenburch?

Voor alle geïnteresseerden in fase 7 & 9 vindt er op 15 maart a.s. een bijeenkomst plaats in de Watertoren op De Buitenplaats. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Alle verkoopinformatie ligt daar voor u klaar.

Onder het genot van een drankje kunt u de beschikbare woningen uit fase 7 & 9 in het plan bekijken. Het Verkoopteam Van Ruytenburch staat klaar om uw vragen te beantwoorden op deze mooie locatie.

Graag vernemen wij of u erbij bent. Meldt u daarom hier aan voor de bijeenkomst zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Woensdag 15 maart, vanaf 16:30 uur
Watertoren, De Buitenplaats Van Ruytenburch

Cornelissen & Jorisz
De laatste 4 2^1 kapwoningen Cornelissen en 7 vrijstaande woningen Jorisz hebben een prachtige ligging binnen De Buitenplaats Van Ruytenburch. Diverse vrijstaande woningen hebben een schitterend vrij uitzicht naar het park. De vrijstaande woningen Jorisz zijn nieuwe ontwerpen van de projectarchitecten Visser & Bouwman en By Carmen.  Alle woningen zijn voorzien van hoogwaardige duurzame materialen. De ruime kavels hebben een goede zonligging en zijn voorzien van een garage en verschillende auto opstelplaatsen op het eigen perceel. Een luxe afwerking voor wat betreft badkamer en toilet, maar ook de toepassing van de Heijmans Slim Wonen huisbesturing spreekt natuurlijk voor zich. Koopsommen vanaf ca € 525.000,- von

Appartementen Banninck Cocq
Het karakteristieke appartementengebouw van fase 9 grenst aan het park en de watertoren. De 30 luxe 3- en 4 kamer appartementen hebben een riante oppervlakte van ca 100 tot 130 m2. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van grote terrassen met goede bezonning. De meeste appartementen hebben een prachtig uitzicht over het park. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw. Ook worden de appartementen compleet afgewerkt met badkamer en toilet opgeleverd. De kleinschaligheid van dit appartementencomplex, samen met de luxe afwerking met duurzame materialen maken van dit complex een erg fraai en karaktervol appartementengebouw. Koopsommen vanaf ca € 329.000,- von