De Buitenplaats Van Ruytenburch is opgeleverd.

Op vrijdag 27-9-2019 is het project De Buitenplaats Van Ruytenburch opgeleverd en weer symbolisch ‘teruggegeven’ aan de bewoners van deze nieuwe wijk.

Het opleverfeestje heeft plaatsgevonden in de Brandweerkazerne aan de Hoflaan. Onder het genot van een hapje en een drankje en onder de muzikale begeleiding van de Amazing Stroopwafels was het een gezellig en druk bezocht feest.

Met de onthulling van een toegangspoort en bijbehorende lantaarn is ‘De Buitenplaats Van Ruytenburch’ weer symbolisch ‘teruggegeven’ aan de bewoners van Vlaardingen. De nieuwbouw van de 166 woningen op de historische buitenplaats werd in de zomer van 2015 gestart en recent afgerond.

Een project dat 10 jaar in beslag zou nemen werd door de grote animo en met de inzet van velen in vijf jaar gerealiseerd.

Omdat wij met trots terugkijken op deze mooie ontwikkeling is er van De Buitenplaats van Ruytenburch een boekwerk gemaakt, waarvan de eerste exemplaren zijn overhandigd door Lonneke Zuijdwijk directeur Heijmans Vastgoed aan wethouder mevr. Ivana Somers en wethouder Bart van Leede en aan projectleider gem. Vlaardingen Carl den Ouden.