Dit is jouw kans om een woning op De Buitenplaats te kopen! De laatste deelplannen met 4 2^1 kapwoningen (type Cornelissen) en 7 vrijstaande woningen (type Jorisz) zijn in de verkoop. Kies zelf je favoriete indeling uit de vele opties die er zijn en geef samen met ons vorm aan jouw woonwensen.

Vrijstaande woningen Jorisz en 2^1 kapwoningen Cornelissen

Vrijstaande woningen Jorisz

De 7 vrijstaande woningen Jorisz hebben een prachtige ligging binnen De Buitenplaats Van Ruytenburch. Diverse vrijstaande woningen hebben een schitterend vrij uitzicht naar het park. De vrijstaande woningen Jorisz zijn nieuwe ontwerpen van de projectarchitecten Visser & Bouwman en By Carmen. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Met daarnaast een luxe afwerking voor wat betreft badkamer en toilet, maar ook de toepassing van de Heijmans Slim Wonen huisbesturing spreekt natuurlijk voor zich.

De woningen zijn voorzien van hoogwaardige duurzame materialen en zijn zeer energiezuinig. De ruime kavels hebben een goede zonligging en zijn voorzien van een garage en verschillende auto opstelplaatsen op het eigen perceel.

Verkoopinformatie

De verkoop is gestart. Hier vindt je alle verkoopinformatie van deze woningen. Verkoopgesprekken zijn mogelijk bij De Witte Garantiemakelaars.

Voor meer informatie over de stapsgewijze ontwikkeling van het gebied, klik hier.

Scroll naar beneden voor de verkoopbrochure van de vrijstaande woningen Jorisz of kijk hier.