Dit is jouw kans om een woning op De Buitenplaats te kopen! De laatste deelplannen met 30 appartementen (type Banninck Cocq) op De Buitenplaats Van Ruytenburch zijn in de verkoop en de bouw is in volle gang. Er zijn nog slechts twee appartementen op de 4e verdieping beschikbaar. Kies zelf je favoriete indeling uit de vele opties en geef samen met ons vorm aan jouw woonwensen.

Appartementen Banninck Cocq

Het karakteristieke appartementengebouw van fase 9 grenst aan het park en de watertoren. De 30 luxe 3- en 4 kamer appartementen hebben een riante oppervlakte van ca 95 tot 130 m2. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van grote terrassen met goede bezonning. De meeste appartementen hebben een prachtig uitzicht over het park. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw. Ook worden de appartementen compleet afgewerkt met badkamer en toilet opgeleverd.

De kleinschaligheid van dit appartementencomplex, samen met de luxe afwerking met duurzame materialen maken van dit complex een erg fraai en karaktervol appartementengebouw.

Verkoopinformatie

De appartementen met bouwnummer 27 en 28 zijn nog beschikbaar. Vind hier alle verkoopinformatie van deze woningen. Verkoopgesprekken zijn mogelijk bij De Witte Garantiemakelaars.

Voor meer informatie over de stapsgewijze ontwikkeling van het gebied, klik hier.

Impressiebeelden

’Verkoopbrochure

Blader hieronder door de nieuwe verkoopbrochure voor alle informatie over de appartementen Banninck Cocq.