De nieuwbouw van De Buitenplaats Van Ruytenburch is in het 2e kwartaal van 2015 gestart en in het voorjaar 2016 werd de eerste sleutel al uitgereikt. Toekomstige bewoners hebben hier de kans gegrepen om zelf vorm te geven aan hun woning en leefomgeving. De bouw van de laatste fasen zijn inmiddels bijna afgerond.

Een gevarieerde mix van woningen

De ontwikkeling van De Buitenplaats Van Ruytenburch heeft geleid tot een gevarieerde mix van woningtypen en prijsklassen om uit te kiezen. Bijna alle woningen zijn inmiddels verkocht. Er staat nog een woning uit fase 7 te koop.

Kijk hier welke woning beschikbaar is! (laatste update 15 februari 2019)

Vind hieronder meer informatie van het beschikbare woningtype:

Straatprofiel Hoflaan

Architectuur

De architectuur van De Buitenplaats Van Ruytenburch wordt een bijzondere toevoeging op de al rijke historische architectuur van Vlaardingen. De Buitenplaats krijgt de sfeer en stijl van de fin de siècle, de periode tussen eind 19e en begin 20e eeuw. Een stijl die zich kenmerkt door ambachtelijkheid en verfijning. De woningen gaan niet op in de massa, maar zijn ieder uniek en herkenbaar. Bijvoorbeeld door bijzondere elementen als erkers, veranda’s, luiken, ornamenten en tuinmuren met mooie doorkijkjes. Zo ontstaat een gevarieerde buurt met verrassende details. De stijl van de woningen en de groene en sfeervolle openbare ruimte zorgen voor de verbinding.

Bekijk hier het beeldkwaliteitsplan voor De Buitenplaats

Financiering van jouw woning

Denk je aan het kopen van een huis op De Buitenplaats? De Hypotheker Vlaardingen kan helpen bij de financiering. De beste oplossingen voor jullie eerste of volgende woning met de zeven zekerheden van De Hypotheker. In een vrijblijvende afspraak vertelt De Hypotheker Vlaardingen graag meer over de mogelijkheden die er zijn.

Bekijk hier de flyer met meer informatie van De Hypotheker Vlaardingen voor De Buitenplaats Van Ruytenburch

Als je een huidige woning gaat verkopen, biedt De Witte Garantie Makelaars de komende periode een gratis waardebepaling aan. De makelaars kunnen meer inzicht geven in de waarde van de huidige woning en de financiële mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op met De Witte Garantie Makelaars.